Concurs! (încheiat) – TBR Jar de vară

Spuneți-mi ce să mai citesc și puteți câștiga ce cărți vreți voi în valoare de 100 de lei, sub forma unui voucher online de la Cărturești.

Eu o să strâng toate propunerile într-un borcănaș și, la sfârșitul concursului, o să fac o tragere la sorți și o să extrag un bilet. Voi citi cartea recomandată de câștigător și voi scrie despre ea aici până la sfârșitul toamnei, urmând ca apoi să repetăm concursul. Dacă totul merge bine, o să citesc anual patru cărți recomandate de voi, câte una în fiecare anotimp, și vă alegeți și voi cu ceva. 😉 Deadline concurs: 12 august, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat în 16 august.

Ce trebuie să faceți

1. Să-mi lăsați un comentariu cu o recomandare de carte care v-a plăcut… sau să mă puneţi să citiţi una care nu v-a plăcut. Puteți să jonglaţi cu ce vreţi voi, chiar să mă chinuiți cu 50 Shades of Grey; atâta timp cât nu am citit-o, se acceptă. Pentru asta, aruncați un ochi în lista de aici sau de pe Goodreads. De preferat ar fi să specificați în comentariu de ce ați ales cartea respectivă. Lăsați o adresă de mail validă, pentru că acolo primiți voucherul.

2. Să dovediți în vreun fel că nu sunteți doar un alt vânător de concursuri venit de pe Google. Cum? În principiu și cel mai sigur, dând un Like paginii de Facebook a blogului. Dacă nu aveți cont de Facebook și câștigați premiul, va trebui să dovediți că sunteți la curent cu blogul prin alte mijloace (Twitter, abonare pe mail, tastă F5 distrusă etc.). Also, nu trișați cu înscrieri repetate, că mă prind și vă descalific. 😀

De ce fac un concurs

În semn de mulțumire că ne-am strâns deja o gașcă faină aici. 🙂 Vă mulțumesc muuult pentru comentariile din care am mai învățat și eu câte ceva sau am aflat despre câte-o carte care nici nu știam că există. You guys rock. 😎

Disclaimer

Cărturești nu este în niciun fel afiliat blogului aici de față; cadoul e exclusiv din partea mea. Am ales să iau un voucher de la ei pentru că au cărți în mai multe limbi, din mai multe domenii, și livrează foarte rapid.

sursă foto

Update: Am înregistrat extragerea. Felicitări câștigătorului! 🙂

22 thoughts on “Concurs! (încheiat) – TBR Jar de vară

 1. Buna! Iti recomand Franny and Zooey de Salinger. E un must-read daca ti-a placut De veghe in lanul de secara, trebuie neaparat sa o incerci.

  Reply

 2. Salut, nu cred ca am văzut seria Hunger Games în listă 🙂 recomand trilogia pentru ideea adolescentina a rebeliunii și a incertitudinii, împletită cu o reinterpretare a efectelor încălcării libertăților oamenilor la nivel global (un 1984 mai lejer și mai ușor de înțeles).

  P.s. ne vedem pe Twitter 🙂

  Reply

 3. Terry Pratchett, Domnul cu coasa – e unul dintre autorii care fac din moarte un personaj comic, iar cartea e plina de umor englezesc, bun.

  Reply

 4. DUNE.
  DUNE DUNE DUNE DUNE.
  DUNE.
  DUNE DUNE DUNE DUNE DUNE DUNE DUNE DUNE.
  Am zis Dune?
  DUNE DUNE DUNE DUNE!!!
  Altceva nu-ți pun că nu se pune până nu DUNE!!!!!!!

  Reply

 5. Tadeusz Dołęga-Mostowicz – Vraciul. Profesorul Wilczur

  Desi nu e cel mai cunoscut roman al autorului, a fost atat de captivant incat nu l-am mai lasat din mana pana nu l-am terminat. E un roman deosebit, care merita citit. Si e primul care imi vine in minte atunci cand cineva ma roaga sa ii recomand o carte buna. 🙂

  Reply

 6. eu o sa sun ca o moara stricata, dar levels of life de julian barnes cred ca ar trebui citita de toata lumea <3

  Reply

 7. Yukio Mishima- Dupa banchet. Eram si intr-o dispozitie melancolica prima data cand am citit-o (era un inceput de toamna) si mi-a mers la suflet 🙂

  Reply

 8. Commonwealth saga, e sf de dupa 2000 (eu sunt cu sf-urile). Ce mi-a plăcut? Imaginea foarte realista, zic eu, a cum ar putea evolua societatea umana daca aproximativ in acelasi timp ar avea loc niste progrese tehnologice care sa permită expansiunea in timp si spatiu a omenirii (ca rasa si indivizi). Surprinde foarte bine punctele fragile si cele tari ale societății respective.

  Reply

 9. Me Before You de Jojo Moyes . O carte trista dar tulburatoare si foarte frumoasa care iti va stoarce o gramada de lacrimi . Pe scurt , este vorba despre o tanara vorbareata cu un stil aparte Louisa Clark angajată de familia Traynor pentru a avea grija de Will,fiul lor, ajuns in scaun cu rotile în urma unui accident de motocicleta. Autoarea reuseste cu mare talent si maiestrie sa arate ca cei doi protagonisti ai cartii isi schimba unul altuia vietile .

  Reply

 10. Sorin Stoica – Jurnal // Pentru ca realitatea uneori dureroasa a vietii se poate ingurgita cu o muscatura sanatoasa de sarcasm. Sau, mai simplu spus, a cum se face haz de necaz, un haz delicios.

  Reply

 11. Eu am citit recent “Maini cuminti: copilul meu autist” de Ana Dragu si asta, impreuna cu niste articole din Decat o revista, a schimbat complet modul in care percep autismul. Nu mi-as fi inchipuit ca cineva poate avea atata seninatate in fata bolii asteia, m-a impresionat mult Ana Dragu. Acum, nu stiu ce interes ai tu vizavi de subiect, dar indiferent de asta, sunt convinsa ca cel putin te-ar induiosa micile povestioare despre Sasa.

  Reply

 12. Daniel Keyes – Minţile lui Billy Milligan! Recomand şi Flori pentru Algernon! Prietenii ştiu de ce!

  Reply

 13. Open. De Andre Agassi… e cu tenis, si viata, si droguri si e cea mai misto biografie citita de mine vreodata, si le am citit pe toate

  Reply

 14. Jocul cu mărgele de sticlă de Hermann Hesse
  Cea mai bună carte citită până acum

  Reply

 15. Maranon sau Adevarata descoperire a lumii noi de Ruxandra Ivancescu.
  Suspans,istorie a lumii,mister.

  Reply

 16. Felicitari castigatorului and enjoy the read 🙂 and btw, I really like your voice 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *